Profile Backgrounds
Free Profile Backgrounds
vlada ode u slovačku,štilić do ljeta u želji - ** zek@*1921**

** zek@*1921**

OVAJ BLOG JE POSVEČEN F.K.ŽELJEZNIČARU,ALI I OSTALIM STVARIMA OKO NAS.ZA ŽELJU SE NE NAVIJA ZA ŽELJU SE ŽIVI.

01.02.2007.

vlada ode u slovačku,štilić do ljeta u želji

Vladavić u Žilini?


Fudbaler bi u subotu trebao otputovati na ljekarske pregledePosljednjeg dana prijelaznog roka u Željezničar je stigla ponuda iz Slovačke. Lider Prvenstva ove države Žilina želi angažirati Admira Vladavića.
Suspendirani fudbaler Želje trebao bi u subotu otputovati na ljekarske preglede u Žilinu te potpisati ugovor sa slovačkim klubom.
- Ponuda iz Slovačke je stigla i upoznali smo ih s visinom obeštećenja. Ako pristanu na uslove koje Željezničar traži, transfer će biti realiziran - rekao nam je Samir Ahmedbegović, direktor Željezničara.
Žilina ima deset bodova prednosti nad Artmedijom, a cilj kluba je nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Direktor Ahmedbegović se osvrnuo i na priče o prelasku Vladavića i Pelaka u Sarajevo.
- Ne znam kada će prestati te besmislice. Smatram to atacima na klub, pokušavaju da nas razdore. Smiješno je i pomisliti da bi Pelak i Vladavić sada otišli na Koševo - rekao je Ahmedbegović.

Z. Š.


Štilić ostaje do ljeta


Semir Štilić će ipak ostati na Grbavici, jer jučer nije postignut dogovor o njegovom odlasku u Sloveniju. Menadžer igrača Muhamed Ćosić kaže:
- Štilić je fudbalski biser. Izrazio je želju da ide u Sloveniju i upoznao sam predsjednika Željezničara s visinom obeštećenja koje se može dobiti.
Tražio je konkretnu ponudu, a u ovom je poslu isticanje konkretne ponude materijal za licitaciju, jer se odmah javljaju drugi menadžeri, nude veće sume pa onda sve propada. Vjerujem u Semira, pred njim je budućnost i, nadam se, blistava karijera - rekao je Ćosić.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service