Profile Backgrounds
Free Profile Backgrounds
NOVOSTI!!! - ** zek@*1921**

** zek@*1921**

OVAJ BLOG JE POSVEČEN F.K.ŽELJEZNIČARU,ALI I OSTALIM STVARIMA OKO NAS.ZA ŽELJU SE NE NAVIJA ZA ŽELJU SE ŽIVI.

04.02.2007.

NOVOSTI!!!

FK Željezničar nakon priprema u Blagaju

S. ŠIŠIĆ 04.02.2007 19:20

Četiri pobjede u isto toliko odigranih utakmica, uz samo jedan primljen pogodak (protiv Čapljine) i 14 postignutih, bilans je fudbalera Željezničara u kontrolnim mečevima odigranim u prvom dijelu priprema koje su "plavi" obavili u Blagaju kod Mostara. Najefikasniji igrač je bio mladi Semir Štilić s tri pogotka. Iako su protivnici bili timovi iz nižerazrednih rangova, u stručnom štabu su zadovoljni učinkom.

"Generalno, u Blagaju smo odradili sve što smo planirali. Rezultat nam nije bio u prvom planu, željeli smo se uvjeriti u trenutnu formu igrača. Međutim, lijepo je kada se pobjeđuje", rekao je Enver Hadžiabdić, trener FK Željezničar.

Pored snijega koji je ekipu sa "Grbavice" dočekao u Sarajevu, trenera Hadžiabdića uzrujale su još neke stvari.

"Na prvom treningu u Sarajevu priključen nam je jedan fudbaler iz Zagreba. To je katastrofa! Mi radimo već dvadeset dana, a sada nam neko dovodi igrače na probu. Ne znam ni kako se zove ni ko ga je doveo, a niko od trenera iz kluba nije ga gledao. Jednostavno, to ne razumijem. Nismo bogat klub da možemo rasipati novce i plaćati boravak nekih neprovjerenih fudbalera", ljutio se Hadžiabdić dodavši:

"Nažalost, još ne znamo ni gdje ćemo obaviti drugi dio priprema. Predsjedništvo je trebalo odlučiti o tome, ali otkako smo se vratili iz Blagaja, niko me nije obavijestio o tome. Planirali smo da u toplije krajeve ponovo putujemo 15. februara i da ostanemo desetak dana. U tom periodu trebali bismo odigrati što veći broj kontrolnih utakmica."

Za vrijeme boravka u Sarajevu, u "Želji" su razmišljali da odigraju nekoliko pripremnih mečeva.

"Sve će ovisiti o vremenskim uslovima. Biće teško pronaći teren u okolini Sarajeva, ali nam neće biti problem da odemo u Hercegovinu, do Konjica, Jablanice, pa i do Mostara", zaključio je Hadžiabdić

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service